Massieve vloeren

Mijn assortiment massief houten vloeren

De massieve planken zijn zoals de naam al zegt geheel massief. De massieve planken zijn gezaagd, geschaafd en geschuurd uit grove houten balken. In dit proces wordt de plank rondom voorzien van een mes- en groefverbinding en krimpnaden aan de onderzijde van de plank. De dikte van de massieve planken is circa 20 tot 22 mm. De breedtes van deze vloeren zijn van 7 cm tot wel 24 cm breed.

In mijn showroom kunt u kennismaken met ons aanbod van massief houten vloeren in alle soorten en maten. Van hele lichte tinten tot donker gerookt hout. Zowel onbehandelde als voorbewerkte en verouderde houten vloeren. Al onze houten vloeren hebben hun eigen uitstraling, van strak modern tot nostalgisch verouderd.

Massief parket vloerdelen op vloerverwarming

Een massieve plank is niet goed geschikt om op vloerverwarming te leggen. Door schommelingen in de temperatuur komt er teveel werking in de plank en zal deze losraken. Ook is de vloer te dik, hierdoor wordt het rendement van de vloerverwarming niet behaald!

Massief houten vloeren in diverse soorten

Er is tegenwoordig een enorm aanbod van houten planken vloeren en vloerdelen en daarbij zijn er ook nog eens diverse soorten eiken vloeren. het wordt dus steeds belangrijker om juiste informatie over houten vloeren te verzamelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit; Frans eiken vloeren, Europees eiken vloeren, massief eikenvloeren, verouderde vloeren en vloerdelen, eiken café vloeren, gerookte vloeren en planken, geoliede maar ook gelakte eiken vloeren.

UITGELICHTE AANBIEDINGEN