Traprenovatie

Uw bestaande trap helemaal als nieuw.

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatietreden in eikenhout, laminaat of PVC. Met een traprenovatie van MHC vloeren sluit uw trap perfect aan op uw vloer, daarmee zorgt u voor een mooie basis, passend bij uw interieur.

Is uw huis klassiek, modern, romantisch, strak of in een andere stijl ingericht? Bij MHC vloeren heeft u de oplossing om de trap bij het geheel te laten passen, welke woonstijl u ook heeft. Onze traprenovaties kunnen op vrijwel alle soorten bestaande trappen worden toegepast, ook op open trappen en draaitrappen. De  mogelijkheden zijn legio, laat u bij MHC vloeren inspireren en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Eiken Houten traprenovatie:

Bij MHC vloeren is het mogelijk om vloer en trap in exact hetzelfde hout, kleur en bewerking uit te voeren. Voor de traptreden wordt als basis een 16 mm Duo-plank gebruikt. De stootborden zijn van 8 mm massief hout of wit MDF.

De eiken houten renovatietreden zijn er 3 sorteringen:

Eiken Standaard                        Eiken Rustiek                             Eiken Raftwood

Bewerkingen:

  • (Kleur-)oliën
  • Borstelen
  • Geschaafd
  • Enkel Roken
  • Dubbel Roken
  • Anti-slipstrip

 

PVC traprenovatie:

Er zijn twee verschillende manieren om uw trap met PVC te bekleden. Ten eerste kan dit door middel van het verlijmen van PVC stroken op de traptreden en eventueel de stootborden. De trapneus wordt met een speciale anti-slipprofiel afgewerkt.  Bij deze optie kan je trap op de vloer laten aansluiten en kan de kleuren en motieven terug zien bij onze PVC vloeren.

De tweede manier is werken met Trenovo PVC overzettraptreden. Mooie robuuste traptreden verkrijgbaar in 4 houtdecors en 2 betondecors.

PVC trapbekleding heeft als voordelen dat het uiterst slijtvast is, een dempende werking heeft en verkrijgbaar is in vele designs.

UITGELICHTE AANBIEDINGEN